Små glimt af noget lykkeligt …

Tjah… når jeg sådan skimmer igennem bloggen over tid, kan jeg godt se at de tunge indlæg fylder væsentligt mere end de lette. Bekymringer fylder ofte mere end glæder. Sorg mere end lykke. Det er såmænd også okay – og andet ville måske være påfaldende, på en blog der handler om ufrivillig barnløshed og livet i fertilitetsbehandling.

Men det er ikke sort det hele, selvfølgelig er det ikke dét! Og i dag er én af de dage, der er både lyse og lette – og det fortjener måske også en lille plads, især nu hvor MD-scanningen lurer om hjørnet i næste uge og sikkert nok skal få mig til at gå i selvsving.

I dag skinner solen – bogstavelig talt – på mig og min familie. Vi er flygtet til et af byens hemmelige åndehuller, som vi elsker mere end meget andet. Vi har smidt et badebassin op, smurt ungen ind i solcreme og tændt grillen. Forskellige venner med og uden børn har meldt deres ankomst dagen igennem – og lige nu, hvor den mindste sover middagslur, kaffen er varm, damebladet tilpas underholdende på den uforpligtende måde, og hvor baby sparker i maven… ja, der er det sgu svært at være meget andet end taknemmelig.

Super-pessimisten inde i mig må overgive sig og erkende, at livet ikke kun domineres af de mørke skygger.

Er vi mon ude på den anden side? Blev vi de forældre, hvor både parforhold, arbejdsliv og psyke alligevel holdt til mange år i helvedets forgård, og som endte med to sunde og raske børn?

Ej, så langt får mine tanker alligevel ikke lov til at løbe. Ro på, der er lang vej endnu. Men lige nu, lige her, vil jeg blive resten af dagen og holde fast i den lille lykke-bobbel.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s