Virvar…

Her til morgen er jeg vågnet op, og har næsten ikke kunne tro det. Tro og huske på alt det som lægen fortalte os i går. Jeg bliver overrasket på timebasis, når det går op for mig.

Lægen siger, at jeg er gravid – at der ligger en tilsyneladende rask og sund baby i min mave, med en lav risikovurdering og en størrelse, der nu på milimeter passer på det korrekte befrugtningstidspunkt.

Hvordan er vi kommet hertil?

Min hjerne forsøger at absorbere nyheden. Forsøger at acceptere påstanden og forsøger at forstå, at det er grunden til det kronisk fjogede smil på min mands ansigt. At det er grunden til, at min mor tuder ustandseligt af glæde. At det er grunden til, at jeg ikke kan være i mine bukser.

Jeg er forundret, lettet, lykkelig, mistroisk.

Mener de det?

Advertisements

8 thoughts on “Virvar…

 1. Du er simpelthen snart nødt til at have en disclaimer i toppen, der adviserer om, at man skal have en kleenex ved hånden, før man må læse med. Tillykke!! Og hurra!!

  Like

 2. Tillykke med de helt fantastiske nyheder! Jeg vil ikke sige, husk at nyde det, for jeg var selv et omvandrende nervesammenbrud helt til efter fødslen… Men måske er det muligt at holde angsten fra døren, når du denne gang kan kramme C, der er bevis på, at det hele kan gå godt? Kh fra en, der har været igennem fertilitetshelvede og nu trofast læser med

  Like

 3. Kære du
  Har læst med et stykke tid – du sætter så fint ord på det at være i behandling.
  Kæmpe stort tillykke med den gode scanning – jeg håber du tør tro på, at alt nok skal gå godt.
  Min kæreste og jeg har været i behandling i et år og heldigvis forskånet for aborter, og nu g

  Like

 4. Hej du!
  Stort tillykke med den vellykkede scanning – håber du tør tro på det nu. Min kæreste og jeg har selv været i behandling i et år, og jeg går nu rundt med en lille sparkede dreng i maven – han kommer til august. Kender alt til det med at have svært ved at tro på det, og vi har ikke engang været gennem aborter, “kun” en masse nederlag i form af ingen eller meget få befrugtede æg. En af mine veninder, der har mistet flere gange (en af gangene meget sent), gav sig til at strikke et babytæppe efter nakkefoldsscanning for at give jinx’en fuckfingeren. Det synes jeg var fint, og jeg er nu i gang med mit eget tæppe. Det er ret befriende og mega hyggeligt. Måske skulle du prøve det samme, hvis du har tid.
  Kh og held og lykke her fra!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s