Midt i mørket …

… og med en febervarm pige på maven, ligger jeg og føler bølger af lykke skylde ind over mig. Tårerne triller ganske forsigtigt og har deres egen vilje – og for første gang i mange måneder, er jeg let og boblende inde i maven.

Det gik med andre ord godt til dagens scanning. Så godt som det nu kan i vores situation – og så godt at lægen ikke ønsker at se os igen før om 14 dage. Der var både hjerteblink og vokseværk – og selvom det lille myr stadig er en anelse for lille, tegner det bedre, end det gjorde for kort tid siden.

Så nu ligger jeg her og er helt rundt på gulvet ved tanken om, at der måske er en reel chance for, at vi skal være forældre igen. At vores pige skal være storesøster. En chance for at få vores højeste ønske opfyldt? Det er som om, det ikke før er noget, jeg for alvor har overvejet.

Vi slipper ikke for flere scanninger, for flere bekymringer eller alt det andet der følger med. Men lige nu føles alting mere muligt, end det har gjort længe. Jeg ser glimt af håb og måske endda optimisme – så meget at jeg glemte at blive sur på min mor over, at hun blev alt for glad over dagens resultater. Det var i stedet bare dejligt at vise hende billederne.

Vi kan nu se frem til en Påskeferie, som forhåbentlig byder mere ro og forhåbning, end vi har kendt længe. Efter ferien må vi så fortsætte med, at tage ugerne én efter én. Jeg går og brygger på en teori i mit lille hovede om, hvorfor de seneste uger har været så umulige og resultaterne så meget “frem og tilbage”, men det er både langt og kompliceret (og uden hold i noget som helst andet end mine egne spekulationer), så det må blive i næste indlæg.

For nuværende vil jeg ligge her med min store feberpige, og nyde følelsen af at en meget tung vægt for en stund har løfter sig fra mine skuldre.

Advertisements

3 thoughts on “Midt i mørket …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s