Weekend i ét billede

Sådan ser det ud, og sådan kommer det til at se ud i de næste 14 dages tid. Det er ok at være kommet i gang – samtidig er det vemodigt. Det føles godt at vide, at der i det mindste sker noget nu, som giver os en chance. Det er også skræmmende at vide alt for godt, hvad vi går ind til.

Menstruationen er kommet, og med den blev første visit på klinikken også blevet gennemført. Vi starter roligt ud, lav dosis, tjek igen i næste uge. Ikke flere overstimuleringer, siger de.

I aften vil jeg tage til fødselsdag hos en veninde. Der er kommet neglelak på, kjolen er lagt frem. Fromt vil jeg drikke et enkelt glas vin, for derefter at forlade festen før midnat i et håb om, at ingen stiller for mange spørgsmål. Det sidste ville nok være væsentligt nemmere, hvis jeg ikke normalt altid var den, der dansede på bordene til festen lukkede. Må bruge barnet som undskylding for mit tidlige exit, selvom det er løgn. Er bare af én eller anden grund slet ikke helt i humør til at åbne op for de store forklaringer, selvom der egentlig ikke er noget, der er hemmeligt.

Det er bare ikke altid, jeg magter at være “hende der ikke kan få børn”. Igen.

1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s