Tør man godt …

Være glad hver gang man ser på sine positive graviditettest?  Også selvom man endnu ikke ved om graviditeten hænger ved og bliver til en vaskeægte baby?

Jeg har ikke vist dem til nogen før (det ville måske også være underligt?), men jeg har gemt dem på mit badeværelse og smugkigger måske lidt på dem når tvivlen er værst. Patetisk måske, but so shoot me!

Nu fik jeg lyst til at ligge dem herind. Også selvom jeg er bange for at friste Nemesis til at komme og bide mig i rumpen. Måske er det for at slå lidt ventetid ihjel frem mod dommedag. Måske fordi jeg er så glad ved dem. Jeg ved det ikke.

Men det betyder også, at hvis du er ligesom jeg selv er til tider, og derved temmelig allergisk overfor andre kvinders “to streger”, så er nu et godt tidspunkt at stoppe med at læse videre. Jeg har selv alt for mange gange mærket suget i maven, når én eller anden kælling har annonceret den slags et sted på nettet.

Here we go – lidt blandede bolcher fra omkring 4+0 og en uges tid frem:

20150803_104030

9 thoughts on “Tør man godt …

 1. Det er i hvert fald nogle meget flotte test! Jeg blev ved med at tage test af og til, også selv om jeg for længst havde set en lille reje til scanningen.

  Like

  1. Nu føler jeg mig mindre fjollet – jeg tog én så sent som i går, selvom jeg jo godt ved at jeg er smækfyldt med HCG… men det hjælper på én eller anden irrationel måde lidt alligevel, når frygten tynger… :-)

   Like

 2. Det er helt ok og forståeligt at du er forbeholden. Vi er en masse andre der jubler på dine vegne. Men lige så stille går det op for dig, og lige så stille begynder du at tro på det. Ved mig var det først for alvor efter anatomiscanningen jeg sådan åndede helt lettet op. Men alle er forskellige og tag du det bare i det tempo, der nu en gang er det rigtige for dig. Herfra klapper jeg i mine små hænder for jer og er oprigtigt glad over de flotte streger!

  Like

  1. Du har for så vidt sikkert ret – men der er bare lige dét ved det, at det du skriver forudsætter at jeg fortsætter med at være gravid, og det er lige præcis dén min hjerne ikke rigtig er med på at købe endnu. Mangt en gang har den fået af vide, at angsten og frygten nok skulle blive bedre med tiden… men tiden har aldrig tilladt, at jeg kom så langt…

   Like

   1. Det forstår jeg godt. Sagtens. Det er for fanden da helt naturligt at du ikke tør give efter, og at din hjerne er lysår efter din krop. Og hvis det, der føles rigtigt lige nu er, at være skeptisk, så er det okay. Skråt op med “burde” og gode råd fra nær og fjern. Det er dig, der skal være i det lige nu og ikke alle mulige andre.

    Like

 3. Det håber jeg, at man tør… Glæden er dig i hvert fald vel undt, og smed selv først de positive tests ud, efter at barnet var ude :-)

  Var det ikke i dag, du skulle skannes…? Har tænkt meget på dig…

  Like

  1. Tak for de gode tanker i går, de må have virket! Det var nemlig lige præcis scanningsdag – smider et indlæg ud lige om lidt! Ps: Så beholder jeg mine tests lidt endnu med god samvittighed;)

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s