Den forbandede krop!

Jeg har egentlig altid haft et nogenlunde forhold til min egen krop. Bevares, mine bryster var måske nok lige lovligt små som teenager, men man kan jo vokse sig fra meget. Goddag, p-piller! Det er muligt at jeg så tog så meget på af dem, at jeg fik lige lovligt brede hofter, men igen er vi ovre i småtingsafdelingen.

Jeg har egentlig også altid været i rimelig god form og har dyrket så godt som alle former for sport. Ud over et par skader af mere håndgribelig karakter (et korsbånd der røg i farten, samt en mild hjernerystelse her og der), så har min krop egentlig altid gjort nogenlunde som jeg har bedt den om.

Det skulle jeg så lige hilse og sige, er et overstået kapitel. Faktisk er jeg ikke helt sikker på, hvis krop det er jeg bor i for tiden, men de må gerne snart komme og hente den. Om det er hormonerne, de to forliste graviditeter, eller generelt bare halvandet års slid og manglende pasning af træning, har jeg svært ved at bestemme. Men den opfører sig sgu mærkeligt.

Jeg har altid ondt i maven. Eller et andet sted. Også når jeg har menstruation. Og når jeg har æggeløsning. Og når det helt sikkert bare er psykisk. Det føles som om jeg er ved at tabe hele underlivet ud på cykelstien, når jeg cykler over det mindste bump. I de perioder kan jeg ikke foretage mig særlig meget – og bare tanken om en løbetur får min livmoder til at snøre sig sammen.

I øvrigt har min krop igennem de seneste måneder opfundet en lang række af falske graviditets-symptomer. Tak for det – det bliver man jo ikke skør af. Jeg har haft kvalme, ømme bryster, temperaturforstyrrelser, you name it. Én måned havde jeg kronisk forhøjet temperatur i knapt to uger – muligvis fordi jeg havde læst at dette kunne være et tegn på graviditet. Damn!

Jeg var ikke gravid. Ikke nogen af gangene. Så nu er jeg i fuld sving med at ignorere alle min krops signaler. Den får ikke et ord indført, gør den – og det er den selv ude om. Løgner!

9 thoughts on “Den forbandede krop!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s